Samolepilni trak Termosilent

12/10/2020

Izoterm-Plama načrtuje uvedbo novega izdelka na trg. Gre za samolepilni trak Termosilent. Izdelan je iz standardnega Termosilent dilatacijskega traku, ki je na eni strani obogaten s plastjo akrilnega lepila, v celotni širini traku. Nameni uporabe: – Diletacijski stenski trak, ki ga namestimo z lepljenjem na steno. V tej vlogi zagotavlja fizično ločevanje betonskega estriha od … Continued

Izoterm-Plama načrtuje uvedbo novega izdelka na trg. Gre za samolepilni trak Termosilent. Izdelan je iz standardnega Termosilent dilatacijskega traku, ki je na eni strani obogaten s plastjo akrilnega lepila, v celotni širini traku.

Nameni uporabe:

– Diletacijski stenski trak, ki ga namestimo z lepljenjem na steno. V tej vlogi zagotavlja fizično ločevanje betonskega estriha od stene in nadzoruje toplotno raztezanje tal.
– Trak za spajanje folije Termosilent, ki zagotavlja, da estrih v tekočem stanju ne pušča med spoji in tvori zvočni most. Zagotavlja tudi boljšo zvočno izolacijo talnega izolacijskega sistema Termosilent.
– Izolacijski trak za različne instalacije, ki prihajajo iz stene ali tal (cevi, kabli, vtičnice …) in ki morajo biti zvočno in toplotno izolirane.