Izoterm proizvodi v gradbeništvu

18/09/2017

Izoterm proizvodi v gradbeništvu je inovativen koncept v podjetju Izoterm Plama d.o.o. ki zajema kompleten pristop trgu gradbeništva in sicer gradbeni termo-zvočni izolaciji. Koncept je baziran na principu ponujanja celotne rešitve trgu, ne samo ponujanju posameznih izdelkov.

Izoterm proizvodi v gradbeništvu je inovativen koncept v podjetju Izoterm Plama d.o.o. ki zajema kompleten pristop trgu gradbeništva in sicer gradbeni termo-zvočni izolaciji. Ideja je inspirirana pristopu ki ga imamo na področju embalaže, pri kateri smo v preteklih let dobili tudi veliko priznanj iz strani GZS-ja. Koncept je baziran na principu ponujanja celotne rešitve trgu, ne samo ponujanju posameznih izdelkov. Kupec, ki je povezan z gradnjo objekta, potrebuje vse izdelke iz našega programa – toplotno cevno izolacijo, akustično izolacijo estrihov, zvočno izolacijo odtočnih cevi.. Danes kupec lahko od nas dobi celotno rešitev oz. kompletni nabor izdelkov za izolacijo.
Tak tip pristopa na območju Srednje Evrope doslej nima veliko podjetij. Večina konkurence se fokusira na posamezno trženje produktnih skupin.

V podjetju Izoterm Plama smo na novo razvili koncept prodaje izdelkov iz penjenega polietilena, njihovo obliko in embalažo tako kot tudi komplementarne izdelke iz ekspandirane NBR gume. Pri tem smo uporabili lastne izkušnje, ki smo si jih pridobili v prodaji izdelkov za področje embalaže in pakiranja.

Ključna korist novega koncepta je povečanje prodaje z razširitvijo prodajnega programa pri novih in obstoječih kupcih.

Z uvajanjem novega koncepta bomo tudi razširili ponudbo specializiranih izdelkov za velike distributerje in s tem odprli nove možnosti prodaje.

Prenesite si letak Izoterm proizvodi v gradbeništvu